Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dronten | Meerpaal ft. Richie Cannata Billy Joel’s original sax player

22 januari | 20:15 - 22:30

€25

Billy Joel’s originele saxofonist Richie Cannata komt op 22 januari naar Nederland om met The Billy Joel Experience een uniek concert te geven in De Meerpaal, het enige concert in Nederland! Richie maakte deel uit van de legendarische band die Billy Joel (USA) boven zichzelf liet uitstijgen vanaf het album Turnstiles via The Stranger langs 52nd Street uitkomend bij Glass Houses.

Tegenwoordig toert Richie nog steeds met twee andere leden van deze oorspronkelijke bezetting, Liberty DeVitto en Russel Javors, onder de toepasselijke naam ´The Lords of 52nd Street´. Het repertoire waarmee de meester doorbrak en de echte ‘Billy Joel Sound’ komt van déze band, van déze musici. De historische saxofoonsolo’s zijn dus nagenoeg allemaal van Richie Cannata.

Alexander Broussard is met The Billy Joel Experience uitgegroeid tot dé Billy Joel Tribute van Nederland. Grote doorbraak volgde natuurlijk na het bereiken van de finale van SBS6 The Tribute met een optreden voor een uitverkocht Ziggo Dome. Het succes werd vervolgd met een uitgebreide theater-, festival- en clubtour waarmee hij nu ook De Meerpaal aandoet.

Richie Cannata was dermate onder de indruk van deze band dat hij meteen inging op de uitnodiging een keer mee te spelen tijdens een concert in Nederland. Alexander stond tijdens een bliksembezoek aan New York al meteen met de man op het podium voor een zinderende vertolking van New York State of Mind. En nu is Richie dus hier op het podium voor een complete show met The Billy Joel Experience!

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
20:15 - 22:30
Kosten:
€25
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.meerpaal.nl/theater/the-billy-joel-experience-ft-richie-cannata-usa/

Organisator

Evenemento
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Meerpaal
De Rede 80
Dronten, Flevoland 8251 EX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0321 388 777
Bekijk de site van Locatie