Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Emmen | Rensentheater (Duo: ft. Max Anthony [UK] as Elton John)

24 maart 2022 | 20:00

The Billy Joel Experience
Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali’s PlusSupportAct,
I Can See Your Voice (RTL4), Beau (RTL4), We Want More (SBS6), De Corona’s, Crazy Piano’s e.v.a.) & zijn vijfkoppige band ‘003’.

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.
Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.
Alexander & 003
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.
Met zijn band ‘003’ bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.
Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat?
The Billy Joel Experience!

https://www.youtube.com/channel/UCcP81SI1LF2s2nYOb2NIf_g

Gegevens

Datum:
24 maart 2022
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Evenemento
Site:
www.evenemento.nl

Locatie

Rensentheater
Hoofdstraat 20
Emmen, Drenthe 7811EP
+ Google Maps
Telefoon:
06-26341526
Site:
https://www.facebook.com/rensentheater/