Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gouda | Theaterbakkerheij (The Encore)

15 juni | 20:30 - 23:00

Het epiloog van ‘The Album Tour’ voor fans & fijnproevers.

In seizoen ‘23/’24 speelt The Billy Joel Experience door heel het land in een zestigtal theaters een setlist die per show volledig bepaald wordt door het publiek. Dat wil zeggen dat het publiek van elk afzonderlijk theater via de website kan stemmen op welk album ze vóór de pauze integraal willen horen en welke “greatest hits” top tien ze graag ná de pauze willen horen.

Welke albums dat worden weten we pas kort voor elke voorstelling, maar we vermoeden nu al dat er een paar albums nét buiten de boot zullen vallen en dus niet gespeeld zullen gaan worden tijdens de tour. En dat is super jammer, want álle albums van Billy Joel zijn gewoon pareltjes!

Daar hebben we dus “The Encore” voor bedacht!

Uitsluitend op déze data en uitsluitend in De Theaterbakkerheij, zullen we twee shows spelen waarbij het publiek wederom mag stemmen op haar favoriete album, maar ditmaal wordt de keuze beperkt tot uitsluitend die albums die we nog niet gespeeld hebben tijdens de tour!

Voor de setlist na de pauze kan iedereen dan alsnog wél uit alle hits kiezen.

Stemmen voor “The Encore” kan vanaf 15 mei 2024 op onze website www.billyjoelexperience.nl/stemmen
Dit gaan twee unieke en heel bijzondere concerten worden met muziek die vrijwel nooit meer live gespeeld wordt, noch door tribute bands, noch door de meester zelf. En vanzelfsprekend kun je dan in de tweede helft gewoon weer het feest der herkenning verwachten! Dus je gaat sowieso weer zingend de deur uit!

Dus…
voor fans & fijnproevers:
Be There!

Locatie

theaterbakkerij
Gouda,+ Google Maps